Manchester Unitedin entinen kapteeni ja nykyinen Sky Sportsin asiantuntija Gary Neville haluaisi nähdä Tottenhamin nykyisen managerin Mauricio Pochettinon Unitedin seuraavana managerina.

United antoi tiistaina potkut José Mourinholle ja Skyn mukaan väliaikaisesti pestiä tulee hoitamaan Mourinhon apuvalmentaja Michael Carrick, lue lisää.

Pochettinon tekeminen Spursin peräsimessä on tehnyt vaikutuksen Nevilleen. Pochettino teki viime kesänä viiden vuoden jatkosopimuksen Tottenhamin kanssa, joten noin vain ei United Pochettinoa pysty kaappaamaan.

[readmore from=manchester-united]

– Olen ollut onnekas, että olen saanut viettää aikaa Tottenhamin harjoituskeskuksessa. Minulle hän tuntuisi ideaalilta ehdokkaalta, Neville sanoi Skylle.

Unitedin peräsimessä on ollut Sir Alex Fergusonin jälkeen tuulista. Onneaan ovat kokeilleet David Moyes, Louis van Gaal sekä viimeisimpänä Mourinho.

– Man United on kokeillut managereita, jotka ovat voittaneet Euroopan titteleitä, he ovat kokeilleet managereita, jotka ovat voittaneet useita liigoja.

– Minun mielestäni he tarvitsevat jonkun, joka kohtaa seuran tärkeimpien arvojen kanssa, näitä arvoja ovat nuorten pelaajien edistäminen, viihdyttävä jalkapallo ja jalkapallo-otteluiden voittaminen, Neville totesi.