Jamie Carragher kuuluu siihen massiiviseen joukkoon ihmisiä, joka joko työnsä puolesta, tai vain muuten päteäkseen ottaa osaa keskusteluun José Mourinhon, ja etenkin Manchester Unitedin tilanteesta.

Liverpool-legenda tekee niin ennen muuta ammattinsa vuoksi, kirjoittaen aiheesta laajasti The Telegraphin kolumnissaan. Carra on selkeästi sen konsensuksen kannalla, joka uskoo Mourinhon lähdön olleen välttämättömyys, eikä näe tämänkään liikkeen vielä riittävän seuran kurssin kääntämiseen.

– United ei ole huono joukkue, vaan alisuorittava sellainen. Tähän kaoottiseen tilaan ajautuminen on vaatinut sekä managerin että pelaajien suorituksen.

Mourinhon tyyli valmentajana on selkeä, eikä se lopulta koskaan sopinut kaikkien joukkueen pelaajien pirtaan.

– Käyttääkseni kulunutta ilmaisua, pelaajien on oltava valmiita kuolemaan hänen puolestaan. Olet joko hänen puolellaan, tai häntä vastaan. Jos kyse on jälkimmäisestä, hän ei epäröi hetkeäkään heittää sinua median susilaumalle.

Viimeisen kommentin saattaisi kuvitella liittyvän muiden muassa Paul Pogbaan.

– United on antanut vahvan signaalin itsestään managerin irtisanomisella. Sen pitäisi mielestäni olla yhtä vahva Pogban kohdalla, ja myydä hänet heti riittävän tarjouksen tullessa. Hän saattaa olla huippuluokan pelaaja, mutta ei ole koskaan näyttänyt sitä Englannissa. Eurooppa on täynnä eliittijoukkueita, jotka pärjäävät varsin hyvin ilman häntä.