Manchester United voitti Valioliigan 16. kierroksella Fulhamin Old Traffordilla lopulta luvuin 4-1.

Kyseessä oli Manchester Unitedin ensimmäinen voitto Valioliigassa noin viiteen viikkoon. José Mourinhon miehistö oli viimeksi onnistunut voittamaan Valioliigassa marraskuun alussa. Manchester United nousi voittonsa ansiosta ainakin hetkellisesti Valioliigassa kuudenneksi.

Otsikoissa viime aikoina huomattavasti aikaa viettänyt Paul Pogba oli jälleen penkillä, eikä pelannut ottelussa minuuttiakaan.

Manchester Unitedin avausjakso oli kenties koko seuran syyskauden paras. Claudio Ranierin Fulham oli täysi vastaantulija avauspuoliskolla Old Traffordilla. Isännät iskivät jopa kolme osumaa ennen puoliaikaa.

Romelu Lukaku teki ensimmäisen maalinsa Old Traffordilla sitten maaliskuun. Kuva: Getty

Maalinteon aloitti reilun kymmenen minuutin jälkeen Ashley Young. Loistavan ottelun pelannut Juan Mata iski voittomaalin varttia myöhemmin. Avausjakson lopussa Romelu Lukaku teki ensimmäisen maalinsa Old Traffordilla sitten maaliskuun. Lukaku oli pelannut kotikentällään jopa 997 minuuttia ilman tehtyä maalia.

Aboubakar Kamara teki Fulhamin ainokaisen 25 minuuttia ennen päätösvihellystä pilkulta. Marcus Rashford viimeisteli loppuluvut vartti Kamaran osuman jälkeen. Kyseessä oli 21-vuotiaan hyökkääjän kauden kolmas maali.

Lontoossa Arsenal jatkoi tappiotonta putkeaan ja kasvatti sen jo 21 ottelun mittaiseksi. Unai Emeryn miehistö kukisti Huddersfieldin Emiratesilla pelatussa ottelussa lopulta luvuin 1-0. Kannattajien suosikiksi loistavien peliesityksiensä avulla noussut Lucas Torreira iski ottelun ainoan maalin komealla henkilökohtaisella suorituksellaan kymmenisen minuuttia ennen päätösvihellystä.

21 ottelun tappioton putki on Arsenalin pisin sitten vuoden 2008.