The Telegraph kertoo, että Manchester Unitedin manageri José Mourinho on päivä päivältä turhautuneempi siihen, miten toimitusjohtaja Ed Woodward johtaa seuran toimia siirtomarkkinoilla.

Mourinho haluaa tammikuussa huipputopparin. Hän uskoo, että joukkueen alkukauden ongelmat johtuvat juuri heikosta puolustuslinjasta. United on Valioliigassa kuudennella sijalla.

The Telegraph jatkaa, että Unitedin toimet tammikuussa antavat selvän kuvan siitä, nauttiiko Mourinho enää luottamusta.

Portugalilaisen agentti Jorge Mendes julkaisi viime viikolla tiedotteen. Mourinho on sen mukaan erittäin tyytyväinen Old Traffordilla. Englannissa kirjoitetaan tiuhaan, että Tottenhamin Mauricio Pochettino on Unitedin kiinnostuksen kohteena.

Mourinho on antanut julkisuuteen hyvin turhautuneen kuvan. Hän jatkoi purkautumisiaan keskiviikona Valencia-tappion jälkeen.

The Telegraph väittää, että topparit Eric Bailly, Marcos Rojo ja Phil Jones saavat lähteä tammikuussa, jos Mourinho saa tahtonsa läpi.

Mourinho pettyi siihen, että seuran ylin johto ei saapunut keskiviikkona Valenciaan. The Telegraph päättää, että tämä on portugalilaisen mukaan selvä osoitus passiivisuudesta siirtomarkkinoilla.