Manchester United voitti keskiviikkona Newcastlen 2-0 Valioliigassa. Ottelu pelattiin St James’ Parkilla.

Newcastle United FC

@NUFC
TEAM NEWS

Here's how Newcastle United will line up against @ManUtd at St. James' Park tonight. #NUFC

Manchester United

@ManUtd
3️⃣ changes for #MUFC tonight!

In come Valencia, Jones and Mata. #NEWMUN

Ottelu lähti vauhdikkaasri käyntiin ja tilanteenpuolikkaita nähtiin kummassakin päädyssä. Vierasjoukkue Manchesterista hallitsi valtaosan ajasta palloa, mutta Newcastle osoitti vaarallisuutensa nopeilla vastahyökkäyksillä.

Marcus Rashford oli saada mainion tekopaikan vajaan 25 minuutin jälkeen, kun Newcastlen topparit sekoilivat keskenään, mutta Man Unitedin hyökkääjä ei pystynyt ohittamaan isäntien maalia vartioinutta Martin Dúbravkaa.

Rashford oli mukana myös vieraiden seuraavassa vaarallisessa tekopaikassa. Hänen jaloistaan pallo kimposi kohti vetopaikalla ollutta Juan Mataa, mutta Dúbravka ehti jälleen väliin.

Salomón Rondónilla oli hetkeä myöhemmin mainio mahdollisuus viedä Newcastle johtoon, mutta hän ei saanut pidettyä puskuaan tarpeeksi matalalla.

Tauolle mentäessä Manchester United johti maalintekoyrityksiä 8-5.

Newcastlen toinen jakso käynnistyi ikävällä tavalla, sillä loukkaantunut Mohamed Diamé jouduttiin ottamaan vaihtoon jo 53. minuutilla. Hänet korvasi Jonjo Shelvey.

Shelvey toi kaivattua lisävirtaa kotijoukkueen pelaamiseen. Hän petasi ensin paikan Ayoze Pérezille ja tykitti itse seuraavassa tilanteessa. Manchester Unitedin alakerta kesti kummatkin tilanteet.

Reilun tunnin kohdalla United suoritti tuplavaihdon. Kentältä poistuivat Juan Mata ja Anthony Martial, heidän paikkansa ottivat Alexis Sánchez ja Romelu Lukaku.

@ManUtd
A double change for #MUFC, as Mata and Martial are withdrawn.

On come @Alexis_Sanchez and @RomeluLukaku9...

and Rom has scored!!!!!!

Tuore kaksikko ei ehtinyt olla kentällä edes minuuttia, kun Newcastlen verkko heilui. Dúbravka ei onnistunut liimaamaan Rashfordin vapaapotkua näppeihinsä ja Lukaku rymisteli paikalle iskemään pallon verkkoon. Belgialaishyökkääjä onnistui myös Unitedin edellisessä ottelussa maalinteossa tultuaan vaihdosta kentälle.

0:38 - Romelu Lukaku's goal for Manchester United came just 38 seconds after coming on as a substitute against Newcastle. Impact. #NEWMAN

Unitedin vaihtopelaajat olivat isossa osassa myös joukkueen toisessa maalissa, joka syntyi 80. minuutilla. Rashford ja Lukaku lähtivät vauhdikkaaseen vastahyökkäykseen ja ottivat mukaan Sánchezin, joka tarjoili ratkaisevan syötön Rashfordille. United-kärki sijoitti pallon varmasti takakulmaan.