Manchester United ja valmentaja Ole Gunnar Solskjær saavat loukkaantumissumassa keksiä uusia ratkaisuita, seuraavaksi keskiviikkona Crystal Palacen vieraana.

Norjalainen asettaakin toivonsa kaksikkoon Romelu LukakuAlexis Sánchez. Kaudella alisuorittaneiden nimimiesten, varsinkin jälkimmäisenä mainitun, palkoista suhteessa suoritustasoon on puhuttu paljon.

– Palkoilla ei ole mitään tekemistä tämän kanssa, Solskjær sanoo.

– Heillä on nyt mahdollisuus käyttää potentiaaliaan, maine on täysin toinen asia. Molemmilla riittää kyllä resursseja. He tulevat hyvin toimeen, ja linkittäytyvät mainiosti. Heillä on nyt sauma löytää tehonsa yhdessä, ja antaa minulle päänvaivaa kokoonpanojen suhteen sitten, kun kaikki ovat pelikunnossa.

Valmentajan mukaan merkkejä kaksikon yhteisistä voimavaroista nähtiin muun muassa maalittomana päättyneessä Liverpool-ottelussa sunnuntaina.

– Kaksi parasta paikkaamme ottelussa olivat Romelun ansiota. FA Cupin ottelussa Arsenalia vastaan hänen toimintansa yhdessä Sánchezin kanssa oli hyvää. Toivon, että he pystyvät nyt kaivamaan parhaansa esiin.

Lähde: Telegraph