Pariisissa ei olla päästy vielä yli PSG:n keskiviikon Mestarien liigan romahduksesta. Manchester United nousi neljännesvälierien toisessa osaottelussa ennennäkemättömästi kahden vierasmaalin takaa ohi (lue lisää).

United oli Mestarien liiga -historian ensimmäinen tempussa onnistunut seura (lue lisää). Ratkaisu syntyi dramaattisesti Marcus Rashfordin rangaistuspotkusta, joka vihellettiin Red Devilsille VAR-tarkastuksen jälkeen.

PSG:n kannattajat eivät ole sulattaneet heitä järkyttänyttä romahdusta. Seuran Ultras-kannattajat syyttävät pariisilaisjoukkueen olevan nyt koko Euroopan naurunaihe.

Tyrmistynyt Ultras-joukko kirjoitti perjantaina seuralle kirjeen, jossa he lyttäsivät pelaajien esityksen rajuin sanoin.

Kannattajat odottavat PSG:n pelaajilta enemmän kunnioitusta, taistelutahtoa, ammattiylpeyttä ja kunnianhimoa. Kirjeessä myös syytettiin PSG:n joukkueen olevan vain ryhmä palkkasotureita, joita seuran kunnia ei kiinnosta.

Ultrat syyttävät pelaajien pettäneen kannattajien luottamuksen.

Kirjeen iskulause kiteytti kannattajien vaatimukset osuvasti: ”Ei arvoja, ei kunniaa. Ostakaa itsellenne pallit tai lähtekää pois.”

Collectif Ultras Paris

@Co_Ultras_Paris
Fiers de nos couleurs, pas de nos joueurs ! #PSGMAN