Lauantai-ilta huipentuu FA cupin osalta Wolverhamptonin ja Manchester Unitedin kohtaamiseen Molineauxilla. Viasatin selostaja Ville Kuusinen povaa Manchester Unitedille vaikeaa matkaa Keski-Englantiin.

– Wolverhampton pystyy pelaamaan erittäin kurinalaisesti ja vähän ikävästikin niin halutessaan. Tästä saatiin hyvä oppitunti Valioliigassa, kun Wolves taisteli tasapeli Chelseaa vastaan, Kuusinen kertaa Valioliiga.comille.

– Nyt kun Ole Gunnar Solskjaerin suurimmat paineet ovat hellittäneet ensimmäisen Englannissa kärsityn tappion jälkeen, on mielenkiintoista nähdä, millainen Manchester United Molineauxille juoksee.

– Wolvesia United ei voi millään tasolla aliarvioida, mikäli se siihen sortuu, on FA cupin voitosta turha haaveilla. Wolverhampton on hyvä sekoitus perus-brittifutista ja portugalilaista taitoa. Pakko myöntää, että sen pelit ovat ailahdelleet pitkin kautta, mutta niin ovat Unitedinkin, selostaja arvioi.

Kuusinen teroittaa kaikkien vedonlyöjien mieleen, että viimeistään tässä ottelussa kannattaa unohtaa sarjataulukon pränttäämiset.

– Tupa on saletisti täynnä, eikä Wolves ole voittanut vuosikymmeniin mitään. Yksin toivo siitä, että seura jatkaisi välieriin luo mahtavat ennakkoasetelmat otteluun. Myös ottelun myöhäinen alkamisaika tuo varmasti lisälatausta fani-osastolle, Ville Kuusinen naurahtaa lopuksi.

FA cupin puolivälieräottelu Wolverhampton-Manchester United Viasatin jalkapallokanavalla ja Viaplay-suoratoistopalvelussa lauantaina 16.3. klo 21.55 alkaen.