Manchester Unitedin miehistö elää jossain määrin, sen matkatessa huomiseen Mestarien liiga -otteluun Barcelonaan. 22 pelaajan joukossa ovat myös loukkantumisistaan toipuneet Nemanja Matic, ja tutulle stadionille palaava Alexis Sánchez.

Sánchez pelasi Barcelonassa vuosien 2011-2014 välillä 141 ottelussa, ja teki niissä 47 maalia. Chileläisen edellinen ottelu, Southampton-kohtaaminen maaliskuun alussa, päättyi polvivammaan. Matic puolestaan on lihasvamman vuoksi ollut sivussa maaliskuun lopulta saakka.

Myös Luke Shaw matkusti Kataloniaan, muttei voi pelata ottelussa varoitustilin täytyttyä joukkueiden kohdatessa Old Traffordilla. Kokonaan reissulta jäivät pois Eric Bailly ja Ander Herrera.

Marcus Rashford kantoi sankarin viittaa, kun United onnistui kotona kärsityn tappion jälkeen kääntämään tiensä jatkoon PSG:n kotiareena Parc des Princesillä.

– Tietenkin saimme tuosta pelistä itseluottamusta, mutta yhtä lailla tiedämme, että nyt vastassa on eri joukkue. Edessä on erilainen ottelu, eriaisessa ilmapiirissä; kaikin puolin toinen peli.

Lähde: Sky Sports