Ole Gunnar Solskjærin mielestä Manchester United ei hyödy TOP4-taistossa siitä, että heillä on enää Valioliiga mihin keskittyä loppukauden aikana.

Manchester United putosi tiistaina Mestarien liigasta hävittyään Barcelonalle Camp Noulla selkein 0-3-lukemin.

TOP4-sijoituksista Unitedin kanssa taistelevat Arsenal, Tottenham ja Chelsea puolestaan selviytyivät kaikki Mestarien liigan tai Eurooppa-liigan välierävaiheeseen.

Lontoolaisseurojen otteluruuhka on europelien takia rankempi, mutta Solskjærin mielestä finaalipaikasta taisteleminen tulee olemaan vain hyödyksi kaikille pelaajille.

– Se [välieriin selviytyminen] tulee todennäköisesti antamaan heille vain lisävauhtia. Sitä jokainen pelaaja haluaisi, Solskjær kertoi perjantaina lehdistölle Sky Sportsin mukaan.

– Olisimme rakastaneet tilaisuutta pelata välierissä mutta emme onnistuneet saamaan tätä mahdollisuutta, joten meidän on vain keskityttävä niihin otteluihin mitä meillä on vielä jäljellä.

– Nämä kolme tulevaa ottelua [Everton vieraissa, Manchester City kotona, Chelsea kotona], ne ovat meidän lähitulevaisuuden tavoitteemme. Meidän ei tulisi ajatella mitään muuta kuin tulevaa viikkoa.