Manchester United jäi Old Traffordilla Barcelonan jalkoihin keskiviikkoiltana. Luke Shaw’n oma maali ensimmäisen vartin sisällä ratkaisi ottelun, kun United epäonnistui laukomaan kertaakaan kohti maalia. (Otteluraportti)

Manchester Unitedin tähtipelaaja Paul Pogba on kuitenkin luottavainen toisen osaottelun alla.

– Se oli hyvä peli, kun ottaa huomioon että pelaamme Barcelonaa vastaan, yhtä maailman parasta joukkuetta, Pogba kertoi toimittajille ottelun jälkeen.

– Me voimme aiheuttaa vaikeuksia myös heille. Nyt ensimmäinen osaottelu on pelattu, meillä on vielä toinen ja aiomme antaa siinä kaikkemme. Aiomme tehdä kaikkemme voittaaksemme [otteluparin] ja uskomme siihen.

Ole Gunnar Solskjærin kommentit Barcelona-tappion jälkeen

Pogban mielestä Barcelonalla ei ollut lopulta kovinkaan montaa maalintekopaikkaa keskiviikkona, vaikka joukkue omaakin yhden maailman kovimmista hyökkäyksistä.

Keskikenttäpelaaja uskoo, että Manchester United pystyy ottamaan hyödyn Barçan heikkouksista ensi viikolla.

– Heillä ei ollut erityisen paljon maalintekopaikkoja. Ehkä yksi, jossa David [De Gea] venyi huipputorjuntaan. Mutta sen jälkeen he eivät olleet kovinkaan vaarallisia, he eivät saaneet montaa maalipaikkaa.

– Tiedämme että he ovat hyvin, hyvin vahvoja hyökkäyksessä. Yksi maailman parhaista tietysti. Mutta jokaisella joukkueella on heikkouksia. Me tiedämme heidän heikkoutensa joten tulemme keskittymään seuraavassa pelissä niihin.

Manchester Unitedin ja Barcelonan toinen osaottelu pelataan ensi viikon tiistaina. Unitedin on tehtävä ottelussa vähintään kaksi maalia voittaakseen ottelun ilman rangaistuspotkukilpailua.