Kolme neljästä viimeisestä ottelustaan hävinnyt West Ham päättää Valioliigalauantain Manchester Unitedin vieraana. Paperilla West Hamin pitäisi olla paljon nykyistä korkeammalla sarjataulukossa, mutta sen perisynti, ailahtelevaisuus on jälleen kerran syönyt liikaa pisteitä.

Manchester United hävisi kelpo taistelun jälkeen viikolla Barcelonalle, mutta nyt vastus on astetta helpompi.

– West Ham on sellainen porukka, että siltä voi odottaa ihan mitä tahansa, kuusinkertainen Suomen mestari Markku Palmroos ennakoi Valioliiga.comille.
– En oikein tiedä, mikä olisi se seikka, että seura saisi sinänsä hyvät hankintansa pelaamaan jatkuvasti taitojensa mukaisesti. Chelseaa vastaan se taisteli hyvin, mutta kaatui Eden Hazardiin. Olisiko nyt Paul Pogba kantona kaskessa, Palmoroos pohtii.

Ole-Gunnar Solskjaerin managerinpestin vakinaistaminen ei Palmroosin mukaan ole Unitedin dramaattisesti pelitaktiikkaa muuttanut.
– Samanlainen bussi siellä oli Barcelonaa vastaan kuin Jose Mourinhon aikana. Toki jengissä on vapautuneempi fiilis, ja onhan se toki myös näkynyt ajoittain tuloksissa.

– West Ham on kuitenkin sen verran hyvä nippu, että kaikkia avainpelaajiaan Ole-Gunnar ei voi tässä matsissa lepuuttaa. Ensi viikolla on kuitenkin edessä kaikkea muuta kuin helppo trippi Barcelonaan, hän muistuttaa.

Palmroosin mukaan West Ham saattaa omalla tasollaan pelatessaan saada myös jotain kotiin viemisiä Old Traffordilta.

[readmore from=Manchester-United]

– United tässä enemmän paineessa on. Sen on pakko pysyä kärkinelikon tuntumassa, tämä saattaa antaa Hammersille ihan kelpo saumat ainakin vieraspisteeseen, maalivahtilegenda Markku Palmroos lopettaa.

Valioliigalauantain päättävä Manchester United-West Ham Viasatin jalkapallokanavalla lauantaina 14.3. klo 19.30, kuten myös suoratoistopalvelu Viaplayssa.