Pääsiäissunnuntain Valioliigaottelut avaava Everton-Manchester United muodostaa ainakin vedonlyöjille painajaismaisen kohteen. Kumpikin joukkue on pelannut erittäin ailahtelevasti viimeiset viikot, ja kumpikin lähtee otteluun tappio alla.

Manchester United romahti Barcelonan käsittelyssä Mestarien liigassa ja Everton nöyrtyi jo putoamaan tuomitun Fulhamin vieraana.

-Itse kiertäisin tämä ottelun mahdollisimman kaukaa vedonlyöntimielessä, Viasatin jalkapalloselostaja Ville Kuusinen kertoo Valioliiga.comille.

Ole-Gunnar Solskjaer ei ole kuitenkaan pystynyt tuomaan mitään mullistavaa Manchester Unitedin peliin, enkä rehellisesti sanottuna tiedä, mikä Evertonin pelisuunnitelma tällä hetkellä on. Niin paljon suoritus heittelee viikosta toiseen.

Everton pelaa Lancashiren paikallisessa pelkästä kunniasta, kun Manchester United tarvitsee kipeästi pisteitä pysyäkseen Mestarien liigan taistelussa mukana.

-Tämän voittaminen on Unitedille lähes elämän ja kuoleman kysymys, mutta on tosi vaikea muodostaa mielipidettä siitä, millaisella innolla joukkue Goodison Parkille matkaa Barcelona-selkäsaunan jälkeen.
-Kun tähän soppaan heittää Evertonin häkellyttävän epätasaisuuden, tästä voi odottaa ihan mitä tahansa.

-Tämä voi päättyä 3-0 tai 0-3, tai jotain siltä väliltä. Joukkueet eivät todellakaan ole tehneet tämän pelin arviointia helpoksi. Nyt jos koska kannattaa lähteä veikkaamaan tulosta, joka normaaliolosuhteissa tuntuisi lähes pähkähullulta. Tässä on kaikki saumat siihen, että jotain kummallista tullaan näkemään, Ville Kuusinen päättää.

Katso Everton-Manchester United Viasatin jalkapallokanavalta tai suoratoistopalvelu Viaplayssa sunnuntaina 21.4. klo 15.30 alkaen.