Lehti: PSG tarjosi Neymaria Man Unitedille suorassa vaihtokaupassa! Man United kieltäytyi kahdesta syystä

© Kuva: Getty Images

PSG on ehdottanut Manchester Unitedille suoraa pelaajavaihtoa. Asiasta kertoo The Independent.

Lehden mukaan PSG:n ja Unitedin johtohenkilöt ovat keskustelleet mahdollisista pelaajakaupoista. Yhdeksi ehdotukseksi nousi suora pelaajavaihto, jossa Neymar siirtyisi Unitediin ja Paul Pogba PSG:hen. Molemmat pelaajat haluaisivat lehtitietojen mukaan epätoivoisesti lähteä nykyisistä seuroistaan. Pogba haikailee tiettävästi Real Madridiin ja Neymar Barcelonaan.

Neymar olisi jättimäinen kaappaus Man Unitedilta, mutta seuran varapuheenjohtaja Ed Woodward torppasi ehdotuksen. Independentin mukaan syitä on kaksi.

Ensinnäkin Neymar toisi mukanaan kustannukset, jollaisiin edes Unitedilla ei kunnolla ole varaa. Brasilialaishyökkääjän viikkopalkka on tiettävästi noin 900 000 puntaa viikossa, mikä on yli kaksi kertaa enemmän kuin jopa Alexis Sánchezilla, jonka valtavaa palkkaa on taivasteltu. Neymarin ylivoimainen palkka muihin pelaajiin nähden voisi nousta ongelmaksi pukuhuoneessa.

Toinen syy on se, että Woodward haluaa edelleen pitää kynsin hampain Pogbasta kiinni. United osti Pogban Juventuksesta 105 miljoonalla eurolla kesällä 2016.