Manchester United -legenda kriittisenä seuransa ongelmista: ”United on luonut omat ongelmansa”

© Kuva: Getty Images

Manchester United -legenda Bryan Robson ei tunne sääliä seuran ongelmia kohtaan.

Unitedilla on ollut hankala kiinnittää avainpelaajiansa jatkosopimuksia. Toimitusjohtaja Ed Woodward kommentoi alkuvuodesta toivovansa hyökkääjä Marcus Rashfordille ja maalivahti David De Gealle jatkosopimuksia. Toistaiseksi kumpikaan ei ole toteutunut.

Robson uskoo pysähtyneiden sopimusneuvottelujen johtuvan aiemmista virheistä. Kun isoja sopimuksia on jaettu Alexis Sánchezin kaltaisille pelaajille, muiden vaatimukset ovat kasvaneet.

Robsonin mielestä Unitedin pitäisi tehdä Rashfordin kohdalla kaikkensa, että jatkosopimus saataisiin sorvattua.

– Jokainen tietää palkkatasot, joita huippupelaajat nyt vaativat. United on sillä tavoin luonut omat ongelmansa maksaessaan nyt näitä rahoja, Robson sanoi Sunille.

– He ovat yrittäneet tehdä parhaansa, jotta seurasta tulisi houkuttava uusille värväyksille. Kunnianhimoa on ihailtava, mutta se tarkoittaa myös sitä, että huippupelaajat, kuten Rashford odottavat ansaitsevan saman verran osana systeemiä.

– He eivät voi ottaa riskiä menettää häntä. En kyllä usko, että hän haluaisikaan lähteä. Heidän täytyy saada sopimus tehtyä, kunhan rahan kanssa ei toimita typerästi.