Manchester United isännöi maanantai-iltana Arsenalia Valioliigan seitsemännen kierroksen päätösottelussa. United-manageri Ole Gunnar Solskjærilla riittää pohdittavaa kokoonpanonsa kanssa.

Paul Pogban pelaaminen Arsenalia vastaan on epävarmaa. Pogba palasi pelaavaan kokoonpanoon viikolla, kun United selvitti tiensä liigacupissa jatkoon rangaistuspotkukilpailun jälkeen. Pogba kuitenkin loukkasi nilkkansa Rochdalea vastaan, joten tilannetta seurataan vielä pelipäivänä.

Hyökkäyksessä Unitedilta saattaa puuttua tulivoimaa, sillä Marcus Rashfordin ja Anthony Martialin pelaaminen on epätodennäköistä. Hyökkäyksen kärkeen on näillä näkymin nousemassa 17-vuotias hyökkääjä Mason Greenwood, joka on ollut hyvässä vireessä liigacupissa ja Eurooppa-liigassa.

Martial on ollut sivussa jo elokuun lopulla pelatun Crystal Palace -ottelun jälkeen reisivamman takia. Rashford sen sijaan loukkasi viikko sitten nivusen.

– En laittaisi henkeäni kaupaksi, että Rashford ja Martial olisivat kunnossa. Sellaista peli on, niillä pelataan, mitä on, Solskjær sanoi Skyn mukaan perjantaina.