Manchester Unitedin puheenjohtajana toimiva Ed Woodward kertoo pitävänsä loukkaavina epäilyjä, joiden mukaan seuran urheilupuoli ei päättäisi pelaajahankinnoista yksin. Unitedin kausi on ollut todella heikko ja seurajohto on saanut osakseen paljon kritiikkiä.

Manchesterilaisseura on voittanut Valioliigassa kahdeksasta pelistään vain kaksi ja majailee tällä hetkellä sarjataulukossa sijalla 12. Kannattajat ovat vaatineet Unitedin johtoportaalta uusia pelaajahankintoja.

− On olemassa jokin myytti, että seuran urheilupuolen ulkopuoliset henkilöt tekisivät jalkapalloon liittyviä päätöksiä. Se on loukkaavaa erinomaisia jalkapallopuolen työntekijöitämme kohtaan, Woodward sanoo.

Seurajohto on aiemmin lokakuussa todennut, että Manchester United tarvitsee vahvistuksia. Päävalmentaja Ole Gunnar Solskjær tarvitsee uusia pelaajia, ja United on valmis auttamaan manageria, mutta ylihintaa seura ei suostu hankinnoista maksamaan.

− Managerin visio sopii kolmeen tärkeimpään tavoitteeseemme. Meidän täytyy voittaa palkintoja, meidän täytyy pelata hyökkäävää jalkapalloa ja nuorille täytyy antaa mahdollisuus, Woodward kertoo.

Lähde: ESPN