Manchester Unitedin sairastuvalta hyviä uutisia – myös kapteeni jälleen käytettävissä

© Kuva: Getty Images

Manchester Unitedin joukkueharjoituksiin palasivat keskiviikkona sairastuvalta puolustajat Luke Shaw ja Axel Tuanzebe sekä keskikenttäpelaaja Nemanja Matić.

Laitapuolustaja Shaw, 24, loukkasi takareitensä jo kauden kolmannessa sarjapelissä, eikä ole pelannut sittemmin. Topparina ja laitapakkina tällä kaudella pelannut Tuanzebe, 22, ja keskikentän pohjalla viihtyvä Matić, 31, ovat olleet sivussa kuukauden ajan.

Kolmikko liittyi joukkueharjoituksiin keskiviikkona, jolloin United treenasi ohuella miehistöllä maajoukkuetauon takia. Skotlannin maajoukkueen vahvuudesta loukkaantumisen takia lähtenyt keskikenttäpelaaja Scott McTominay ei harjoitellut ollenkaan. Omista loukkaantumisistaan toipuvat Eric Bailly, Timothy Fosu-Mensah ja Diogo Dalot treenasivat erillään muusta ryhmästä.

Edellisen ottelun pelikiellon takia huilannut kapteeni ja laitapuolustaja Ashley Young on jälleen käytettävissä.

Manchester United pelaa seuraavan ottelunsa sunnuntaina, jolloin se kohtaa Valioliigassa vieraskentällä sarjanousija Sheffield Unitedin, joka on kierrokselle lähdettäessä taulukossa viidentenä. Manchester United on viikonlopun vastustajaansa yhden pisteen ja kaksi sijaa perässä.