Manchester United on ensimmäisen puoliajan jälkeen 1-1-tasatilanteessa belgialaista Club Bruggea vastaan Eurooppa-liigan ensimmäisen pudotuspelikierroksen ottelussa.

United otti pallonhallinan jo varhain itselleen, mutta kotijoukkue rokotti heti ensimmäisestä maalintekoyrityksestään vajaan vartin kohdalla.

Maalivahti Simon Mignolet’n pitkä avaus tavoitti keskiviivan tuntumasta Emmanuel Dennisin. Hänellä oli vastassa kaksi manchesterilaispuolustajaa, joista kumpikaan ei mennyt tarpeeksi ajoissa palloon tai mieheen kiinni. Nigerialaiskärki nosti pelivälineen suoraan juoksusta yli United-vahti Sergio Romeron, joka tuli rangaistusalueen ulkopuolelle vastaan.

Club Brugge KV

@ClubBrugge
#CluMnu 1⃣ - 0⃣

⏱️ 23' | Stunning, absolutely stunning. 🚀 #UEL

1 - Simon Mignolet is the first goalkeeper to provide an assist in the Europa League since Guilherme for Lokomotiv Moscow against Sporting Lisbon in September 2015. Launch.

Unitedin onneksi myös belgialaisten puolustus nukahti kertaalleen. Maxim De Cuyper heitti pallon sivurajalta Brandon Mechelelle, joka epäröi haltuunottonsa kanssa siinä määrin, että Anthony Martial pääsi väliin. Ranskalaishyökkääjä karkasi läpiajoon, jonka päätteeksi hän sijoitti pallon verkkoon, kun ottelua oli takana 35 minuuttia.

Hetkeä myöhemmin Martial täräytti pelivälineen vielä tolppaan, mutta enempää osumia avausjaksolla ei nähty.

Pallonhallinta oli ensimmäisellä puoliajalla Unitedin hyväksi 64-36. Vierailla oli avauspuolikkaalla kuusi maalintekoyritystä ja Bruggella neljä.