Ole Gunnar Solskjær tarjoili koronasynkkyyden keskellä erinomaisia uutisia Manchester Unitedin kannattajille.

Man Unitedilla on neljä miestä sairastuvalla. Tilanne oli hankala jo viime tammikuussa, jolloin United päätyi hankkimaan hätälainana Odion Ighalon. Marcurs Rashford on ollut sivussa tammikuun puolivälistä lähtien, ja Paul Pogbalta on mennyt lähes koko kausi sivu suun.

Nyt – kiitos pitkän pelitauon – loukkaantuneet pelaajat ovat saaneet rauhassa kuntoutua niin, että kun kausi jatkuu, United on iskukykyinen.

– Heidän [Pogban ja Rashfordin] tilanteensa näyttää hyvältä. He molemmat ovat palanneet harjoituksiin ja ovat nyt tehneet kaikkia samoja harjoitteita kuin muutkin, Solskjær sanoi seuran verkkosivuilla.

– Toistaiseksi ei ole tullut mitään takapakkia. Pitää koputtaa puuta.

– Kun pelit jatkuvat, näyttää siltä, että meillä on koko joukkue pelikunnossa.

Unitedille uutiset ovat loistavia, sillä Ighalon lainapesti päättyy muutaman päivän kuluttua, eikä United ole saanut sovittua Shanghai Shenhuan kanssa jatkosta.

Lisäksi United taistelee kynsin hampain pääsystä ensi kauden Mestarien liigaan. Joukkue on Valioliigassa viidentenä, kun yhdeksän kierrosta on pelaamatta. Nelossijan Chelseaan on matkaa kolme pistettä, ja vastaavasti kuudentena oleva Wolves vaanii kahden pisteen päässä Unitedista.

Unitedin urakka hieman helpottuu, mikäli Manchester City europelirangaistus pysyy voimassa. Tällöin Valioliigan viideskin pääsisi Mestarien liigaan, jos ja kun City sijoittuu neljän parhaan joukkoon.