Manchester United tavoittelee useiden eri lähteiden mukaan vielä kolme vahvistusta tänä kesänä, ja pääkohde on yhä edelleen Borussia Dortmundin Jadon Sancho. Englannin maajoukkuehyökkääjän tarinan on jo pitkään katsottu jatkuvan Bundesliigassa ainakin tulevan kauden ajan, mutta Unitedissa ei aiota antaa periksi. Kommentaattori Gary Neville näkee vanhan seuransa ajavan linjallaan päin seinää.

Neville ei kuitenkaan suinkaan ole sitä mieltä, että siirtoikkunassa oltaisiin vielä valmiita. Donny van de Beek on toistaiseksi Unitedin ainoa hankinta, hollantilainen saapuu Old Traffordille reiluun 40 miljoonaan euroon summaltaan nousevan kaupan jälkeen.

– Viimeisinä neljänä, viitenä, kuutena vuonna United on toistanut kaavaa, jossa se jää liian pitkäksi aikaa roikkumaan yhden pelaajan kintereille. He uskovat pärjäävänsä neuvotteluissa, mutta päätyvät aina maksamaan pyydetyn hinnan. Mielestäni tässä voisi ottaa kovemman linjan, ja ilmoittaa ajoissa vetäytyvänsä neuvotteluista.

– Sanchon tavoittelu on turhauttavaa, se on venynyt liian pitkälle. Tässä vaiheessa seuran olisi jo syytä ilmoittaa Dortmundille, että se siirtyy seuraavaan kohteeseen.

Unitedin kausi päättyi vasta kuukausi sitten, Eurooppa-liigan tappioon Sevillalle. Aika ei Nevillen mukaan selitä jahkailua.

– Kuten kaikilla muillakin, heillä on ollut koronaviruksen vuoksi kolme kuukautta ylimääräistä aikaa. Chelsea on hoitanut asiansa, Manchester City on jo hankkinut useamman palan peliinsä.

Lähde: The Independent