Man Unitedin ex-kapteeni hekumoi: ”En usko, että nämä muutamat päivät ovat mukavia Liverpoolin kannalta”

© Kuva: Getty Images

Valioliigakauden tähän mennessä odotetuin kohtaaminen on edessä tulevana sunnuntaina, kun arkkiviholliset Liverpool ja Manchester United iskevät yhteen kärkikamppailussa.

United nousi Liverpoolin ohi sarjan piikkipaikalle, kun se kukisti tiistain vieraspelissään Burnleyn maalein 1–0. Eroa on nyt kolme pistettä.

Unitedin ja Liverpoolin edellisen Anfieldin kohtaamisen jälkeen United oli peräti 30 pistettä Liverpoolia perässä sarjataulukossa.

– Tällä hetkellä olemme missä olemme ja menemme sinne tietäen, että kohtaamme joukkueen, joka on ollut selvästi maan paras viimeksi kuluneen puolentoista vuoden aikana. He ovat oikeutetusti mestareita. Me odotamme sitä innolla, ja hyvän joukkueen kohtaaminen on suuri testi sen suhteen, missä me olemme, Unitedin manageri Ole Gunnar Solskjær toteaa.

– Me parannamme koko ajan, hän viestittää.

Tiistain Burnley-ottelussa Unitedin 1–0-voittomaalin laukonut keskikenttäpelaaja Paul Pogba kehottaa joukkuetta pysymään rauhallisena kärkikamppailussa.

– Siitä tulee kaunis peli kaikkien kannalta. Iso peli on tulossa, joten valmistaudutaan siihen, hän sanoo.

Unitedin entinen kapteeni Gary Neville arvioi, että joukkue taistelee nyt tosissaan liigamestaruudesta.

– Kuudesta kahdeksaan viikkoa sitten ei ajateltu, että he olisivat lähelläkään. Nyt jotakin on rakentumassa, henki kasvaa ja yhtenäisyyden voi nähdä, Neville kommentoi.

– Kausi on omituinen. Miksi Manchester Unitedin fanit eivät uskoisi, miksi tämä joukkue ei uskoisi? Heillä on joitakin fantastisia pelaajia. En usko, että nämä muutamat päivät ovat mukavia Liverpoolin kannalta. He eivät odottaneet tätä.

Lähteet: Manchester Evening News, BBC, Sky Sports


PÄIVÄN VIHJE: SOUTHAMPTON – ARSENAL

Arsenalin ykköstykistö on kehässä – painuuko viikonlopun cup-nyhjäys unholaan?