Manchester United otti keskiviikkoillan ottelussaan 1-2 -voiton Fulhamista. Samalla joukkue iski itselleen jälleen tilastollisia merkkipaaluja.

Toisaalta punaiset ovat uskomattoman kova vierasjoukkue, toisaalta ryhmä tuntuu tulevan kentälle toistuvasti myöhässä.

Ole Gunnar Solskjærin miehistö pelasi nyt seitsemännentoista perättäisen vierasottelunsa ilman tappiota (13 voittoa, neljä tasapeliä). Tämä sivuaa joulukuun 1998 ja syyskuun 1999 välillä syntynyttä seuraennätystä.

United sivusi myös toista omaa rekordiaan, päästämällä Mökkiläiset jo viidennellä peliminuutilla johtoasemaan. Ademola Lookmanin osuma oli neljäs joukkueen avausminuuteilla päästämä maali tällä kaudella.

Huolimatta siitä, että United päästää maaleja otteluiden aluissa, onnistuu se voittamaan näistäkin peleistä ennätyksellisen monia. Pitkällä tähtäimellä systeemi tuskin kuluttavana toimii, mutta tilastoja jälleen kerran syntyy. Joukkue on tällä kaudella noussut tappioasemasta voittoon peräti seitsemän kertaa. Aiemmin vastaavassa on onnistunut koko kauden aikana paremmin vain Newcastle, joka käänsi tappioaseman voitokseen kaudella 2001-2002 kymmeneen otteeseen, sekä United itse, tekemällä saman kaudella 2012-2013 yhdeksän kertaa.

Lähde: BBC