Manchester United otti viime kesänä tietoisen riskin, kun se ei suostunut hyväksymään Borussia Dortmundin vaatimuksia Jadon Sanchosta.

Ole Gunnar Solskjær jahtasi Englannin maajoukkuemiestä useiden kuukausien ajan, mutta osapuolet eivät missään vaiheessa päässeet yhteisymmärykseen pelaajan hinnasta.

Dortmund pyysi Sanchosta peräti 120 miljoonan euron siirtokorvausta, eikä suostunut neuvottelemaan kaupasta enää 10. elokuuta jälkeen. Manchester Unitedin korkein tarjous jäi tiettävästi 90 miljoonaan euroon, eikä tämä saksalaisseuralle riittänyt.

Artikkeli jatkuu kuvan jälkeen.

Jadon Sancho teki sarjakauden avausmaalinsa vasta tammikuussa, mutta on sen jälkeen parantanut otteitaan. Kuva: Getty Images

Tilanne on kuitenkin muuttunut viime kesästä lähtien. Sanchon peliesitykset ovat heikentyneet ja Dortmundin asema Bundesliigassa huolestuttaa. Joukkue on sarjataulukossa kuudentena ja vaarassa jäädä kokonaan europelien ulkopuolelle.

LUE MYÖS: Harry Maguiresta halutaan jo eroon – entiseltä huippupuolustajalta täyslaidallinen Man Unitedin kapteenille: ”Ei ole johtaja”

Manchester United on sen sijaan Valioliigan sarjataulukossa toisena ja valmis tekemään uuden tarjouksen Sanchosta kauden jälkeen. Solskjær haluaa 20-vuotiaan huippulupauksen yhä itselleen, mutta toisesta 90 miljoonan euron tarjouksesta Dortmundin on turha haaveilla.

[readmore from=Manchester-United]

Eurosportin saamien tietojen mukaan Manchester United on valmis uudelleenkäynnistämään siirtoneuvottelut Sanchosta ensi kesänä 57 miljoonan euron suuruisella avaustarjouksella (50 miljoonaa puntaa).

Kyseinen summa ei todennäköisesti synnytä kovinkaan paljoa innostusta Signal Iduna Parkilla, mutta ilman paikkaa ensi kauden Mestarien liigasta, olisi seuran otettava tarjous vähintään vakavaan harkintaan.

Sancho on tehnyt tällä kaudella 8 maalia ja antanut 13 maalisyöttöä 26 otteluun. Viime kaudella jälki oli entistä vahvempaa, kun hän keräsi vyölleen peräti 20 maalia ja maalisyöttöä 44 peliin.