Manchester Unitedin on palattava takaisin perusasioihin ja tehtävä päätös manageri Ole Gunnar Solskjærin tulevaisuudesta, sanoo Englannin maajoukkueen ex-puolustaja Micah Richards.

– Joukkue koostuu yksilöistä, se ei pelaa yhtenäisesti. He kaikki haluavat olla tähtiä sen sijaan, että tekisivät jalkapallon perusasioita, kuten juoksemista ja taklaamista, Richards kommentoi BBC:llä.

Hänen mukaansa Unitedin pelaamisesta puuttuu tasapaino. Cristiano Ronaldo on maaleja tekevä huippunimi, mutta tilanne muuttuu hankalaksi, kun kentälle yritetään sovittaa myös Bruno Fernandes, Paul Pogba, Jadon Sancho, Marcus Rashford ja Mason Greenwood.

[readmore from=Manchester-United]

Richards vihjaa, että Unitedin pitäisi palata takaisin muotoon, jossa on kaksi puolustavaa keskikenttäpelaajaa ja isketään vaarallisilla vastaiskuilla.

– United ei ole yhtä hyvä kuin Manchester City, Liverpool tai Chelsea, joten puolustakaa syvällä ja tehkää sitä, jossa olette hyviä – heidän on palattava takaisin perusasioihin.

Solskjærille on vaadittu laajalti potkuja Liverpool-tappion jälkeen. Joukkue ei kuitenkaan ole pelannut missään vaiheessa tällä kaudella erityisen hyvin.

– Sen täytyy olla lopulta kiinni valmentamisesta. Osa jutuista oli naurettavia, perustason virheitä. He eivät tiedä, milloin pitää prässätä tai pudottaa linja syvälle. Näyttää siltä, ettei Ole tiedä, mitä pitäisi tehdä.