Stamford Bridgellä nähdään sunnuntai-illan valioliigaottelussa hieman epätavallinen managerien kohtaaminen. Chelsean hurjaan liitoon siivittänyt, kaikkialla ylistetty Thomas Tuchel saa vastaparikseen Manchester Unitedin väliaikais-väliaikaismanageri Michael Carrickin.

Punaisten edustusjoukkueen vastuuhenkilöksi Ole Gunnar Solskjærin potkujen jälkeen asetettu Carrick sai nopealla aikataululla tietää, että varsinaiseksi väliaikaismanageriksi, tämän kauden loppuun jatkuvalla pestillä, saapuu saksalaismessias Ralf Rangnick.

Unitedin 40-vuotias ex-keskikenttäpelaaja aloitti tuurausvuoronsa Mestarien liigan voitolla Villarrealista. Kyseessä oli joukkueen kolmas nollapeli 26 ottelun jaksolla. Carrick näkeekin lähes kaiken edelleen mahdolliseksi.

– Kautta on vielä niin paljon jäljellä. Joskus on huonoja jaksoja, mutta kun asiat kääntyvät, voi olla mahdollista pelata lähes kausi kauden sisällä.

Puhe on siis kaudesta, jossa United on illan vastustajaansa, kärkiryhmä Chelseaa valioliigataulukossa 12 pistettä perässä. Carrickin joukkueen maaliero on pakkasella, kun se Tuchelin ryhmällä on +26. Pelaajat saattavat kuitenkin reagoida isoihin muutoksiin eri tavoin.

– Joskus esimerkiksi managerinvaihdos voi antaa pelaajille uutta tuoreutta ja kipinää. He saattavat parantaa suoritustaan siitä, mikä oli aiemmin heidän paras tasonsa.