Siirtohuhuissa pyörinyt Bayern München -maalivahti Manuel Neuer ei ole halukas siirtymään Chelseaan, Sky Germany uutisoi.

Frank Lampardin kerrotaan etsivän korvaajaa Kepa Arrizabalagalle, joka ei ole onnistunut vakuuttamaan englantilaismanageria kuluneen kauden aikana. Espanjalaisvahti on päästänyt 32 maalia 25 Valioliiga-ottelussa tällä kaudella, pitäen maalinsa puhtaana vain kuusi kertaa.

Neuerin jatkosopimusneuvottelut Bayern Münchenin kanssa ovat puolestaan jäätyneet, minkä seurauksena saksalaisvahtia ollaan viety siirtohuhuissa Chelseaan.

WhoScored.com

@WhoScored
Kepa Arrizabalaga: Has the worst save success rate in the Premier League this season having conceded 14 goals from just 26 shots on target faced

Saksalaislehti Bildin mukaan 34-vuotias Neuer haluaisi viiden vuoden sopimuksen Bayern Münchenin kanssa, mutta Bundesliigan ykkösseura on valmis tarjoamaan hänelle vain kahden vuoden jatkoa.

[readmore from=Siirtouutiset]

Neuerin nykyinen sopimus päättyy kesällä 2021, eikä hän ole vielä saanut takeita siitä, että hän tulisi olemaan joukkueen ykkösvahti vielä tämänkin kauden jälkeen. Bayern München on nimittäin hankkinut nuoren Schalke-maalivahdin Alexander Nübelin taistelemaan avauksen paikasta Neuerin kanssa ensi kaudella.

Neuer ei kuitenkaan ole kiinnostunut siirrosta Stamford Bridgelle, vaikka hänen asemansa ykkösmaalivahtina olisikin uhattuna. Skyn mukaan Neuer haluaa jäädä Allianz Arenalle ja päästä Bayernin kanssa yhteisymmärrykseen jatkosopimuksen pituudesta.

Chelsea on ollut viimeisten kuukausien aikana yhdistettynä myös Atlético Madridin Jan Oblakiin sekä Ajaxin André Onanaan.