West Ham oli epäonnekas jäätyään lauantain Manchester United -ottelusta ilman pisteitä, väittää Manuel Pellegrini.

Manchesterilaisseura sai kaksi rangaispotkua, joista Paul Pogba upotti kummatkin. Ottelu päättyi lopulta punapaitojen 2-1-voittoon. (Otteluraportti)

Ensimmäinen pilkku oli hieman kyseenalainen, koska Robert Snodgrass näytti taklanneen Juan Matan rangaistusalueen reunalla, pikemminkin kuin sisällä. Marcus Rashford sen sijaan syötti pallon Anthony Martialille, joka oli paitsiossa ennen kuin hänet kaadettiin West Hamin alueella.

Pellegrinin mielestä West Hamilta hylättiin myös täysin oikeutettu maali, kun Felipe Anderson pamautti pallon sisään jo ottelun 10. minuutilla. Avustava erotuomari liputti tiukan tilanteen kuitenkin paitsioksi.

– On hankala sanoa miten emme saaneet ottelusta kolmea pistettä, tai edes yhtä, Pellegrini kertoi lehdistötilaisuudessa ottelun jälkeen.

– En halua valittaa tuomareista, koska kyseessä oli hyvin hankalia tumioita.

– [Felipe Andersonin] hylätty maali ei ollut paitsio, mutta vain yhden pelaajan jalan takia, joten siksi tuomari teki virheen. Jos meillä olisi VAR tämä olisi ollut maali.

– Toinen maali jonka he tekivät oli virhe meidän pelaajalta, mutta sekin oli paitsio. Rashford koski palloa, joten kyseessä oli paitsio.

– Kaikki kolme tilannetta olivat hankalia päätöksiä. Olisi ollut mahdotonta saada kaikki oikein, mutta VAR:n avulla olisimme voittaneet pelin.