Maanantaina Arsenalille tullut 1-3-tappio on saanut West Hamin omistajat miettimään toden teolla sitä, pitäisikö manageri Manuel Pellegrinille antaa potkut.

Tappion takia West Ham on 20 joukkueen Valioliigassa 16:s ja vain pinnan putoamisviivan yläpuolella. Se on kerännyt 16 pelistään saman verran pisteitä.

Sky Sportsin mukaan omistajataho on menettämässä uskonsa Pellegriniin, kun takana on vain yksi voitto 11 viime ottelusta. Seura ei kuitenkaan tiettävästi haluaisi vaihtaa valmentajaa kesken kauden kuin pakon edessä.

Sky kertoo seuran harkinneen Pellegrinin erottamista jo viime kuussa. Silloin chileläisen tilalle oli tiedossa korvaaja. Pestiin harkittiin David Moyesia, ja myös Rafael Benítezin nimi nousi esiin.

Ainakin toisen vaihtoehdon voi sulkea suorana pois. Benítez nimittäin kertoi Skylle, ettei hän palaa Valioliigaan lähiaikoina.

Jos Pellegrini saisi potkut, ne olisivat jo kuudennet tämän kauden Valioliigassa. Aiemmin pesteistään ovat saaneet kenkää Javi García (Watford), Mauricio Pochettino (Tottenham) Unai Emery (Arsenal), Quique Sánchez Flores (Watford) ja viimeisimpänä Marco Silva (Everton).

West Hamilla on seuraavaksi edessä lauantaina elintärkeä ottelu toista putoamista vastaan taistelevaa joukkuetta Southamptonia vastaan.