Leicester ja keskikenttäpelaaja Marc Albrighton ovat solmineet uuden, kesään 2022 ulottuvan jatkosopimuksen.

Leicester City

@LCFC
#lcfc is delighted to confirm that winger Marc Albrighton has signed a new contract to keep him at King Power Stadium until June 2022! 🦊

#MarcSigns

Tällä kaudella 29-vuotias Albrighton on pelannut 21 valioliigaottelua, joissa hän on tehnyt kaksi maalia ja syöttänyt kolme. Kaikkiaan vuodesta 2014 lähtien pelejä Leicesterin paidassa on vyöllä jo 176. Nykyjoukkueesta ainoastaan maalivahti Kasper Schmeichel, kapteeni Wes Morgan ja maalitykki Jamie Vardy ovat pelanneet Leicesterissä Albrightonia pidempään.

– Kaikki kävi mutkattomasti. Leicester tarjosi minulle sopimusta, ja tiesin aina allekirjoittavani sen, Albrighton totesi.

– Minulla on ollut täällä hyviä aikoja, ja toivottavasti on jatkossakin. Kun aikanaan tulin tänne, tarkastelin pukukopissa ollutta joukkuetta ja seuran fanipohjaa, ja pohdin, millainen seura Leicester oli. Se oli silloin perheenomainen seura, ja on sitä edelleen. Se sopii minulle täydellisesti.

Leicester on parhaillaan Valioliigassa sijalla kahdeksan. Toisesta mestaruudesta Kettujen paidassa Albrighton ei ääneen haaveile, mutta europelitkin kelpaisivat hyvin.

[readmore from=Marc-Albrighton]

– Itsestään selvä vastaus parhaaksi hetkeksi on Valioliigan voittaminen, mutta totta puhuen minulla ei ole koskaan ollut vielä tylsää hetkeä, ja tämä on viides kauteni täällä.

– Vuosi, jolloin säilyimme niukasti sarjassa oli itselleni vähän vuoristoratamainen, ja oli uskomatonta, että kausi päättyi niin hyvin. Seuraavana vuonna voitimme liigan ja sitä seuraavana oli mahtavaa pelata Mestarien liigassa.

– Europelit haluan kokea vielä uudestaan. Nautimme siitä silloin todella paljon ja olisi mahtavaa päästä taas mukaan, Albrighton jatkaa.