Manchester City ja Leeds kohtaavat toisensa Etihadilla lauantaina, jo kello 14.30 Suomen aikaa starttaavassa ottelussa.

Yhä edelleen tulkin välityksellä median kanssa kommunikoiva Leeds-luotsi Marcelo Bielsa lupailee odottamattomia asioita.

– Ottelut sellaisia joukkueita vastaan, joilla on vastauksia kysymyksiin, ja jotka osaavat tehdä odottamattomia asioita, ovat yleensä täynnä yllätyksiä.

Argentiinalaisen kommentit ovat monisyisiä, ja niiden kääntäminen on mitä ilmeisimmin usein haastavaa. Niinpä tämä oikoo aiempia puheita päivän vastaparistaan, Pep Guardiolasta.

– Kun sanoin että Guardiolan joukkue ja tapa pelata ovat maagisia, en minä häntä itseään taikuriksi kutsunut. Yritin sanoa, että prosessin edetessä hänen joukkueensa luo valtavan monia yllättäviä hyökkäyksiä. Tätä tukee totta kai pelaajien laadukkuus.

– Toimintaa stimuloi tietty metodi, ja jäljille on vaikea päästä. Ulkopuolelta voi näyttää siltä, että manageri on tehnyt jotain maagista.

Kommenttien selityksissä on se vaara, että ne sotkevat alkuperäistä viestiä entisestään. Onneksi Bielsa niputtaa ajatuksensa.

– Tämän kaltainen toiminta tuottaa jalkapalloa, joka täynnä yllätyksiä. Mikään ei ole katsojalle hienompaa, kuin nähdä jotain odottamatonta.

Lähde: The Independent