Leedsin puheenjohtaja Andrea Radrizzani on julkisesti sanonut, että hän haluaisi päävalmentaja Marcelo Bielsan jatkavan seurassa, mutta argentiinalaisluotsi ei aio kommentoida tulevaisuuden suunitelmiaan ennen kauden päättymistä.

Radrizzani sanoi viime viikolla L’Equipen haastattelussa, että hän toivoo osapuolten pääsevän yhteisymmärrykseen uudesta sopimuksesta. Bielsan nykyinen diili päättyy tulevana kesänä. Radrizzanin mukaan Bielsa on ”tyytyväinen suhteeseensa seurajohdon kanssa”

– Olemme jälleen kerran erittäin tyytyväisiä häneen ja haluaisimme pitää hänet täällä. Mutta on myös ymmärrettävä, että Leeds on isompi kuin Marcelo Bielsa, sanoi Radrizzani.

– Jos meidän on jonain päivänä jostain syystä jatkettava eri teitä Marcelon kanssa, se ei muuttaisi tavoitettamme, joka on se, että jonain päivänä viemme Leedsin sinne, mihin se kuuluu, jotta se pääsee taas pelaamaan Mestarien liigaan.

Bielsan aika Leedsissä on ollut suurmenestys. Hän on joukkueen puikoissa kolmatta kauttaan ja hän on nostanut Leedsin Mestaruussarjan keskikastista Valioliigan kärkikymmenikköön.

Argentiinalaisvalmentaja ei kuitenkaan halua keskustella jatkosuunnitelmistaan ennen kauden päättymistä, sillä hän suosii yhden vuoden sopimuksia. Leeds oli jo viime vuonna hänen kanssa vastaavassa tilanteessa. Bielsa nosti Leedsin Valioliigaan näytöstyylillä, mutta seura tiedotti hänen jatkosopimuksestaan vasta seitsemän viikkoa kauden päättymisen jälkeen. Viiveen syytä kysyttäessä Bielsa vastasi, että hän halusi varmistaa kaiken olevan kunnossa seuraavaa kautta varten.

– Kommentoin tätä aihetta mieluummin kauden päätyttyä, sanoi Bielsa perjantaina Sky Sportsin mukaan.

– Arvostan omistajan kommentteja liittyen jatkooni, mutta olen hänen kanssa samaa mieltä siitä, että Leeds on ennen kaikkea arvovaltainen. Tämä organisaationsa on vakautensa ansiosta kykenevä tekemään oikeat päätökset.