Lähde: Löytyykö Evertonin puolustajapulaan ratkaisu Manchester Unitedista?

© Kuva: Getty Images

Everton kaipaa uuden kauden alla keskuspuolustukseensa lisää leveyttä. Kokeneet Ashley Williams ja Phil Jagielka jättivät seuran kesällä, ja lainamies Kurt Zouma palasi takaisin Chelseaan.

Everton halusi lainata Manchester Unitedista Chris Smallingin, mutta United ei ehdotuksesta innostunut. Nyt keskusteluja käydään kuitenkin toisen United-pelaajan pysyvästä siirrosta Goodison Parkille.

Keskustelujen kohteena on argentiinalaispuolustaja Marcos Rojo, joka oli Evertonin tähtäimessä jo viime kesänä. Siirto kuitenkin kariutui viime hetkillä, mutta valmentaja Marco Silva pitää 29-vuotiasta Rojoa edelleen ihanteellisina paikkaajana Zoumalle.

Rojo pelasi viimeksi Unitedin paidassa huhtikuussa ja pelasi koko viime kauden aikana vain kuusi ottelua. Hän keskusteli edustajineen torstaiaamuna United-johdon kanssa tulevaisuudestaan seurassa.

Rojolla on Unitedin kanssa sopimusta vielä kaksi vuotta jäljellä, mutta Harry Maguiren hankinta sysäsi häntä joukkueen topparihierarkiassa entistäkin alemmas. Maguiren lisäksi edellä ovat myös Victor Lindelöf ja Smalling.

Lähde: Sky Sports