Englannin Valioliigassa pelattiin sunnuntaina kolme ottelua kello 16. Kierros huipentuu kello 18.30 alkavaan Liverpoolin ja Manchester Cityn väliseen huippukamppailuun.

Marcus Forssin edustama Brentford haki jo kauden kolmannen voittonsa, kun se kukisti West Hamin vieraskentällä. Forss istui koko ottelun vaihtopenkillä. Ottelun voittomaali nähtiin lisäajan neljännellä minuutilla Yoane Wissa upotti pallon lontoolaisten verkkoon.

Brentford nousi voiton ansiosta sarjataulukossa jo seitsemänneksi.

Pohjois-Lontoon puolella Tottenham palasi voittokantaan, kun se kaatoi Aston Villan 2-1. Voitto oli Spursille ensimmäinen yli kuukauteen. Joukkue juhli voittoa edellisen kerran Valioliigassa elokuun lopussa, kun Watford kaatui 1-0.

Sunnuntain kolmannessa ottelussa Leicester City menetti toisen puoliajan aikana 2-0-johtonsa Crystal Palacelle. Ottelun päätösnumeroiksi iski 2-2 kotijoukkueen vaihtomies Jeffrey Schlupp. Schlupp ehti olla kentällä vain vajaan minuutin ennen tasoitusosumaansa.