Englanti otti MM-kisoihin valmistavasta kenraaliharjoituksesta maukkaan 2-0-voiton Costa Ricasta. Ottelun yksi hahmo oli Manchester Unitedin 20-vuotias hyökkääjä Marcus Rashford.

LUE MYÖS: Ottelun raportti ja Rashfordin maali videona.

Rashford tykitti 13. minuutilla upealla kaukolaukauksella Englannin 1-0-johtoon. Englannin maajoukkueen päävalmentaja Gareth Southgate antoi kehut Rashfordille ja muistutti kuinka tärkeeä onnistumiset ovat hänelle.

– Hän on nauttinut pelaamisestaan. On selvää kaikille, että hänellä on ollut vaikea kauden loppu, Southgate kommentoi TalkSportin mukaan.

– Mikä on ollut näkyvää meille on se, että joskus pelaajat yrittävät liikaa ja Rashford haluaa epätoivoisesti pelata hyvin seuralleen ja maalleen, valmentaja jatkoi.

Englannin toisen maalin teki toisella puoliajalla Danny Welbeck komealla syöksypuskulla. Southgate toivoi Costa Rica -ottelulta rohkeutta tehdä virheitä.

– Sanoin pelaajille, että odotan tässä pelissä näkyvän virheitä. Jos emme tee virheitä, emme yritä tarpeeksi kovasti ottaa riskejä.

– Jos yrität ja olet luova, saat tuollaisia tilanteita, mitä saimme. Ja herranjestas sentään, mikä maali se olikaan, Southgate kehaisi vielä Rashfordin osumaa.