Manchester United -legenda Rio Ferdinand ei usko José Mourinhon luottavat täysin Marcus Rashfordiin. Tällä hetkellä pelikieltoa Valioliigassa kärsivä 20-vuotias hyökkääjälupaus on juuttunut kasvattajaseurassaan penkille.

Romelu Lukaku ja Alexis Sánchez ovat vieneet nuorukaiselta suurimman vastuun.

Ferdinandin mielestä Rashfordin pelaaminen on muuttunut vastuun vähennyttyä.

– Muistan kun katsoin Rashfordia Eurooppa-liigassa Celta Vigoa vastaan. Hän oli kuin Roversien Roy. 19-vuotias antamassa vapaapotkuja, kulmia ja paljon muuta, entinen United-puolustaja sanoi BT Sportin asiantuntijana.

– Siihen tykästyin hänessä aluksi. Nuori poika, joka pelasi vailla pelkoa jalkapalloa Man Unitedille, joukkueelle jota hän kannatti lapsena.

– Haluaisin nähdä sen taas, mutta valmentaja on tehnyt päätöksiä. Hän on ostanut Lukakun, hän on ostanut Sanchezin. Minkä viestin se antaa nuorelle pojalle? Et ole meidän pääkaverimme!

– Nyt hän ei tee yhtä paljoa asioita. Nyt hän yrittää vain miellyttää jokaista. Ehkä hän on hämmentynyt siitä, mitä valmentaja haluaa. Sitä kipinää ei näytä enää olevan. Missä se aiempi pelottomuus on?

Rashford voi saada mahdollisuuden avata Unitedin keskiviikon Mestarien liigan lohkovaiheen avauksessa. Vastassa on sveitsiläinen Young Boys.