Ole Gunnar Solksjaerilta rohkea ennustus Man United -nuorukaisen potentiaalista: ”Hän pystyy samaan”

© Kuva: Getty Images

Manchester Unitedin väliaikainen manageri Ole Gunnar Solksjaer on verrannut maalijyvän löytänyttä Marcus Rashfordia Tottenhamin tähtihyökkääjä Harry Kaneen.

United on näyttänyt palaavan parhaimpaan kuntoonsa Solksjaerin korvattua José Mourinhon punapaitojen peräsimessä. United on voittanut nyt kaikki viisi ottelua norjalaisvalmentajan alaisuudessa.

Unitedin piikkipaikalla pelannut Rashford on tehnyt jo kolme maalia Mourinhon lähdettyä seurasta.

Solksjaerin ja Rashfordin ensimmäinen tositesti on kuitenkin vastassa vasta tänä sunnuntaina, kun United matkustaa Tottenhamin vieraaksi Wembley Stadiumille.

Solksjaer uskoo Rashfordin yltävän samalle tasolle Englannin maajoukkuetoveri Kanen kanssa, joka on tällä hetkellä Valioliigan maalitilaston kärjessä 14 osuman myötä.

– Voimme puhua Harry Kanesta ja hänen laadustaan, mutta Marcus [Rashfordilla] on myös eväät yltää samalle tasolle, Solksjaer kertoi Sky Sportsille.

– Rashfordin kanssa työskentely on hyvin jännittävää ja hänestä voi tulla huippu, huippu hyökkääjä. Hänellä on pelottavan paljon nopeutta, hänestä on tullut vahvempi ja pystyy pitämään palloa hallussa joukkueen hyväksi.

21-vuotiaan Rashfordin vahvojen otteiden myötä Romelu Lukaku on jäänyt selkeäksi kakkoseksi Unitedin avauskokoonpanossa. Belgialaiskärki on kuitenkin tehnyt myös kaksi maalia Solksjaerin alaisuudessa.