Ole Gunnar Solskjær kommentoi Marcus Rashfordin selkävammaa Liverpool-kamppailun alla

© Kuva: Getty Images

Ole Gunnar Solskjær kertoi perjantain lehdistötilaisuudessa, ettei selkänsä loukannut Marcus Rashford tule todennäköisesti kuntoutumaan ajoissa sunnuntain Liverpool-otteluun.

Manchester Unitedin ykköskärki tuli vaihdosta kentälle keskiviikon FA Cup -kamppailussa Wolverhamptonia vastaan. Hän ei kuitenkaan ehtinyt olla kentällä kuin 17 minuuttia, jonka jälkeen kova isku selkään pakotti hänet pois kentältä.

Solskjær haluaisi antaa Rashfordille mahdollisuuden pelata Liverpoolia vastaan, mutta on pessimistinen hyökkääjänsä pelikunnon suhteen.

– En voi sanoa teille nyt [tuleeko hän olemaan pelikunnossa]. Kuten sanoin Harry [Maguiresta] muutama viikko sitten, tulemme antamaan heille kaiken mahdollisen ajan saadaksemme sen selville, Solskjær kertoi perjantaina.

– Teemme hieman lisää tutkimuksia hänen kanssaan tänään (perjantaina). Eilinen oli lepopäivä. En aio pidätellä hengitystäni.

– Ajattelisin varmaan niin, että hän ei tule olemaan valmis, mutta katsotaan. 48 tuntia, joten katsotaan [miltä tilanne näyttää sunnuntaina].

Liverpoolin ja Manchester Unitedin välinen huippukamppailu Anfieldilla alkaa sunnuntaina kello 18:30 Suomen aikaa.


CFR CLUJ vs KUPS – 100.00 JÄTTIKERROIN

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Lyö vähintään 1€ veto KuPSin voitosta.

Saat 100.00 jättikertoimen!