Marcus Rashford teki tiistai-iltana voittomaalin PSG:n verkkoon, kun Manchester United haki maukkaan 2-1 -vierasvoiton Pariisista Mestarien liigan lohkovaiheen avauskierroksella.

Manchester Unitedin kasvatti kehui ottelun jälkeen joukkueen päävalmentajaa Ole Gunnar Solskjæria. Rashfordin mukaan joukkueen tiistainen lähestymistapa ja taktiikka oli avainasemassa voiton saavuttamisessa.

Rashfordille voittomaali oli alkaneen kauden neljäs täysosuma. Manchester Unitedin kausi Valioliigassa on alkanut odotettua heikommin, mutta PSG-voitto nosti joukkueen moraalia luonnollisesti ylöspäin.

– Valmentaja onnistui taktiikassaan. Taktiikkamme antoi meille vapauden toteuttaa itseämme menemällä nopeasti ylöspäin. Puolustimme tiiviisti niin hyvin kuin pystyimme. Luonnollisesti kyseessä on suuri voitto. Meillä on paljon parannettavaa, mutta tämä oli hyvä peliesitys, jonka varaan voimme rakentaa, Rashford muistutti.

– Uskon aina joukkueeseemme. Pelaajien on tärkeä uskoa valmentajan pelitapaan. Nyt onnistuimme siinä täydellisesti.

Manchester Unitedin haastava viikko jatkuu lauantaina, jolloin vastaan asettuu Chelsea. Manchester United jatkaa urakkaansa Mestarien liigan lohkovaiheessa ensi viikon keskiviikkona kohtaamalla niin ikään lohkon avausottelunsa voittaneen RB Leipzigin.