West Hamin kapteeni Mark Noble oli aivan raivona lontoolaisjoukkueen hävittyä kotonaan Mestaruussarjan West Bromwichille FA Cupissa.

Noble paljasti ottelun jälkeen, että alun perin hänen oli määrä saada lepovuoro. Manageri David Moyes joutui kuitenkin lähettämään konkaripelaajan kentälle surkean avauspuoliajan jälkeen.

– Täytän toukokuussa 33 vuotta. Olen tehnyt tätä 15 tai 16 vuotta elämästäni, se on puolet elämästäni. Tämän tason seura, joka on käyttänyt tämän verran rahaa, ei voi turvautua minuun. Se ei voi turvautua siihen, että minä tulen tauolla kentälle FA Cupin pelissä. Sen ei pitäisi mennä niin, Noble tilitti talkSPORTin haastattelussa.

– Manageri tiesi, että olin pelannut kolme peliä viikossa, ja meillä on tulossa kaksi isoa kotipeliä. Puhuin hänelle eilen, ja hän sanoi panevansa minut penkille säästääkseen jalkojani.

Conor Townsendin maali riitti WBA:lle maukkaaseen voittoon. Hammers ei onnistunut maalinteossa, vaikka se pääsi pelaamaan noin 20 minuutin ajan ylivoimalla Semi Ajayin saatua punaisen kortin.

– Kun hänen (Moyes) joukkueensa esiintyy tuolla tavalla, mitä siinä voi tehdä? Olen juuri kertonut pelaajille tuolla, että meidän on katsottava peiliin. Se ei ole kenenkään muun vika. Olemme vaihtaneet managereita, emme voi käyttää sitä selityksenä. Meidän on kysyttävä itseltämme, teimmekö tarpeeksi töitä tänään. Olimmeko riittävän hyviä? Ja mielestäni vastaus on ei, jyrähti Noble.