West Ham on vaarassa menettää Marko Arnautovicin tammikuussa.

Arnautovic ja hänen agenttinaan toimiva veljensä Danijel sanoivat hyvin suorat sanat kotimaansa Itävallan Kurier-lehdelle.

– Olen 29-vuotias, eli parhaassa iässä. On selvää, että haluan kilpailla parhaiden pelaajien kanssa. Tässä asiassa luotan kuitenkin täysin veljeeni, Marko Arnautovic sanoi lehdelle.

– Hän pelaa jo Valioliigassa, jossa parhaat pelaajat pelaavat. Mutta Markon kaltaiselle pelaajalle tämä [West Ham] ei voi olla päätepysäkki, Danijel Arnautovic sanoi.

– Hän on jo tärkeä pelaaja West Hamille, mutta uskon että hänestä voidaan saada vieläkin enemmän irti. Se vaatii, että hän pelaa huippujoukkueessa. Marko on valmis nousemaan seuraavalle tasolle. Hänen kaltaisensa pelaajan ei pitäisi pelata putoamista vastaan. Hänen pitäisi pelata europaikoista.

– Marko nauttii pelaamisesta West Hamissa. Hän rakastaa seuraa ja faneja, mutta silti on se tunne ettei tämä voi olla tässä. Jokaisen on ymmärrettävä se.

Danijel Arnautovicilta kysyttiin, onko mahdollista, että Marko Arnautovic lähtee seurasta ”pian”.

[readmore from=siirtouutiset]

– Se on mahdollista. Siirto oli todella, todella lähellä jo viime kesänä.

Viime kesänä Arnautovic yhdistettiin siirtohuhuissa Manchester Unitediin. Tuolloin West Ham kuitenkin väitetysti kieltäytyi myymästä.

Tätä nykyä keskushyökkääjänä pelaava Arnautovic on West Hamin selkeä ykköstykki. Viime kaudella mies voitti 11 sarjaosumallaan Hammersin sisäisen maalitilaston. Tälläkin kaudella Arnautovic johtaa West Hamin sisäistä maalitilastoa viidellä täysosumalla.