Barcelonan keskushyökkääjä Martin Braithwaite herättää kasvavaa kiinnostusta Valioliigassa.

Espanjalaislehti Diario Sportin mukaan Teemu Pukin edustama Norwich on yksi useista englantilaisseuroista Tanskan maajoukkuemiehen perässä.

Manchester Cityn jättäneen Sergio Agüeron ja Lyonista poistuneen Memphis Depayn saavuttua Camp Noulle, yrittää Barcelona laittaa 30-vuotiaan Braithwaiten lihoiksi.

Braithwaiten suoritukset EM-kisoissa ovat herättäneet laajaa kiinnostusta Englannissa ja kasvattaneet potentiaalisten ostajien määrää.

[readmore from=Norwich]

Barcelonalaislähteen mukaan West Hamin, Brightonin, Burnleyn ja Valioliigaan nousseen Norwichin kerrotaan kaikkien olevan Braithwaiten perässä. Nimeämätön venäläisseura on myös ollut Barcelonaan yhteydessä.

Braithwaite on suoriutunut hyvin käynnissä olevissa arvokisoissa, joissa Tanskan päävalmentaja Kasper Hjulmand on peluuttanut häntä hieman enemmän laidalla. Lauantai-iltana hän viimeisteli turnauksen avausmaalinsa Walesin verkkoon.

Barcelona toivoo Braithwaiten huippuotteiden jatkuvan, sillä sen tavoite on saada mahdollisimman suuri korvaus kärkimiehestä, jonka se hankki viime vuoden helmikuussa 18 miljoonalla eurolla.