© Kuva: Getty Images

Valioliigan kevään sensaatiovahdista piti tulla jääkiekkoilija – yksi hetki muutti kaiken: ”Pilkoin puita machetella”

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

Newcastlen tämän kauden parhaana hankintana pidetään yleisesti maalivahti Martin Dúbravkaa, joka lainattiin tammikuussa Sparta Prahasta.

Moni ihmetteli varsin tuntemattoman slovakialaisen hankkimista, mutta ei ihmettele enää. Manageri Rafael Benítez näyttää tienneen tarkkaan, mitä oli tekemässä.

Dúbravka, 29, teki upean debyytin Manchester Unitedia vastaan, ja vakuuttavien otteiden jatkuessa Newcastle on kohentanut asemiaan tasaiseen tahtiin Valioliigan sarjataulukossa.

– Heti tänne tultuani tiesin, ettemme putoaisi. Kun löimme Manchester Unitedin ensimmäisessä pelissä, tiesin joukkueen tekevän kaikkensa pysyäkseen sarjassa, Dúbravka toteaa Telegraphin haastattelussa.

Hän kertoo olleensa aikoinaan hyperaktiivinen lapsi, jolla oli liikaa energiaa.

– Olisin voinut päätyä jääkiekon pariin, mutta ollessani viisivuotias loukkasin itseni todella pahasti. Pilkoin puita machetella perheen grillijuhlissa ja löin itseäni jalkaan, maalivahti kertaa.

– Jos se olisi osunut muutaman millin ylemmäksi, lääkäreiden mukaan minulla olisi ollut vaikeuksia kävellä ja minusta ei olisi voinut tulla maalivahtia. Olin epäonnekas ja onnekas samaan aikaan. Ehkä niin oli tarkoitus tapahtua.

– En todennäköisesti olisi koskaan päätynyt jalkapalloilijaksi. En pystynyt luistelemaan vähän aikaan, joten pelasin sen sijaan jalkapalloa.

Liity Jalkapallon olohuoneen sisäpiiriin!
⚽ Klikkaa itsesi Facebookiin TÄSTÄ.
⚽ Liity jäseneksi ja odota hyväksyntää

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon