Entinen Arsenal-toppari Martin Keown kyseenalaisti Arsenalin siirtopolitiikkaa ja maalivahtihankintaa Bernd Lenoa lauantain Liverpool-tappion jälkeen. Arsenal hävisi vieraissa Liverpoolille tylysti 5–1.

Arsenal pelaa ensimmäistä kauttaan uuden managerin Unai Emeryn alaisuudessa. Espanjalaisluotsi lähti rakentamaan joukkuetta kesällä paikkaamalla Arsenalin suurimpia heikkoja kohtia, kuten maalivahtia, toppariosastoa ja keskikentän pohjaa. Keownin mielestä maalivahtiosastolla, jossa torjuntavastuun aiemmin on kantanut Petr Cech, hankinnat eivät menneet putkeen.

– Leno ei edes mahtunut Saksan MM-joukkueeseen. Onko hän parempi kuin Cech? En usko, mutta Cech ei ole pelannut syyskuun jälkeen, Keown sanoi ottelun jälkeen BT Sportilla.

Saksalaisvahtia ei voinut varsinaisesti syyttää yhdestäkään takaiskusta Liverpool-ottelussa, mutta Keownin mielestä Lenon hankinta on ollut seuralta kehno. Hän vertaakin lauantaina kohdanneiden seurojen siirtopolitiikkaa.

– He (Liverpool) ovat maksaneet 65 miljoonaa maalivahdista ja 75 miljoonaa van Dijkista. Arsenal tuhlaa 25 miljoonaa saksalaiseen maalivahtiin, joka ei edes mahtunut maajoukkueeseen kesällä.

Lähde: Daily Star