Torstai-iltana kirjoitettiin yksi kohta uusiksi Manchester Unitedin ennätysten kirjassa.

Mason Greenwood iski 1-0-maalin ja syötti 2-0-osuman, kun United löi Partizanin Eurooppa-liigan lohkovaiheen ottelussa lopulta luvuin 3-0.

Mitä erityistä siinä oli? Greenwoodista tuli historian nuorin United-pelaaja, joka on tehnyt ja syöttänyt maalin europeleissä. Greenwoodilla oli otteluhetkellä ikää vasta 18 vuotta ja 37 päivää. Saavutus on merkittävä, kun otetaan huomioon Unitedin europelien määrä ja pelaajat, jotka Unitedia ovat historian saatossa edustaneet.

OptaJoe

@OptaJoe
18y 37d - Aged 18 years and 37 days, Mason Greenwood is the youngest player to score and assist in a European game for Manchester United. Prodigy.

BT Sportin studiossa United-legenda Paul Scholes teki melko vahvan ennustuksen Greenwoodin tulevaisuudesta.

– Jos Marcukselta [Rashford] jotain puuttuu, niin malttia maalintekotilanteissa. Minä uskon, että Greenwoodista tulee lopulta Marcusta parempi maalintekijä, Scholes sanoi.

22-vuotias Rashford on tehnyt United-urallaan 53 maalia 186 ottelussa. Maaleista kahdeksan on tullut tällä kaudella. Greenwood taas on pelannut edustusjoukkueessa vasta 16 ottelua. Maalinteossa hän on onnistunut kolme kertaa. Valioliigassa maalitili on toistaiseksi avaamatta.

LUE MYÖS: Taas loukkaantuminen – Manchester Unitedilla peräti yhdeksän pelaajaa sairastuvalla

LUE MYÖS: Ole Gunnar Solskjær kertoi, millä ruumiinosalla Marcus Rashfordin pitää tehdä lisää maaleja