Manchester Unitedin hyökkääjä Mason Greenwood on vapautettu poliisin huostasta takuita vastaan, kertoo BBC.

Suur-Manchesterin alueen poliisi kertoi, että sille oli myönnetty toinen pidennys pitää Greenwood, 20, vangittuna keskiviikkoon asti, mutta hänet on nyt vapautettu takuita vastaan lisätutkimuksia odotellessa.

Greenwood pidätettiin sunnuntaina epäiltynä raiskauksesta ja pahoinpitelystä sosiaalisessa mediassa esitettyjen syytösten jälkeen.

[readmore from=Mason-Greenwood]

Hyökkääjän entisenä tyttöystävänä tunnettu nainen julkaisi sunnuntaina sosiaalisessa mediassa kuvia ja videoita verisistä kasvoistaan ja ruhjeista, jotka olivat hänen mukaansa hyökkääjän aiheuttamia. Nainen lisäsi Instagram-tililleen myös äänitallenteen, jossa mies yritti ilmeisesti pakottaa naista seksiin.

Tällä viikolla Suur-Manchesterin alueen poliisi tiedotti, että 20-vuotiasta miestä (Greenwood) epäillään myös seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja tappouhkauksesta.

Manchester United kertoi aiemmin, ettei Greenwood palaa joukkueen harjoituksiin tai otteluihin toistaiseksi. Tiistaina seura painotti toistamiseen, että se ”tuomitsee voimakkaasti kaikenlaisen väkivallan”.

Artikkeli päivitetty 2.2.2022 klo 12.59: Lisätty BBC:n uudet tiedot lisätutkimusten odottamisesta.