Sheffield United tavoittelee Mestaruussarjassa pelaavan Nottingham Forestin laitapuolustajaa Matty Cashia, kertovat Daily Mail ja The Telegraph.

Englantilainen Cash, 22, on aiemmin urallaan pelannut myös ylempänä keskikentän rooleissa, mutta tällä kaudella hän loisti oikean laitapuolustajan tontilla.

Viime tammikuussa monet Valioliigan seurat tavoittelivat Cashia, mutta hän halusi jäädä Forestin riveihin tavoittelemaan nousua pääsarjaan. Forest jäi lopulta vain kehnomman maalieronsa takia nousukarsintojen ulkopuolelle.

Sheffield United teki Cashista viime viikonloppuna kymmenen miljoonan punnan tarjouksen, jonka Forest hylkäsi. Tammikuussa West Ham tarjosi hänestä 12 miljoonaa puntaa. Hammers on yhä mukana taistelussa, johon on liittynyt myös Southampton, mutta Sheffield United on ensimmäisenä liikkeellä.

Telegraphin tietojen mukaan Cash on saatavilla noin 15 miljoonalla punnalla. Nottingham Forest ei haluaisi luopua Cashista, joka on edustanut seuraa vuodesta 2014 lähtien, mutta Forest tarvitsee kipeästi lisää rahaa.