Valioliigan siirtoikkuna sulkeutuu reilun viikon kuluttua, 9. elokuuta. Tottenham ei ole tehnyt sen aikana vielä ainuttakaan hankintaa, eikä manageri Mauricio Pochettino osaa sanoa, tapahtuuko niin enää jäljellä olevina päivinä.

– Jos verrataan muuhun Eurooppaan, englantilaiset joukkueet ovat altavastaajan asemassa. Olemme kaikki täällä samassa asemassa, enkä tiedä, ollaanko muissa seuroissa tyytyväisiä tilanteeseen.

Siirtoikkunan sulkeutumista aikaistettiin täksi kaudeksi, ja muun muassa Arsenalista nyt jo väistynyt manageri Arsène Wenger oli ehdottomasti tämän kannalla. Ranskalaisen mielestä ikkunan aukiolo, kun liiga on jo käynnissä, nimenomaan vaikeutti markkinoita. Pochettino ei ole samaa mieltä.

– Henkilökohtaisesti olen sitä mieltä, että tämä on väärin. Emme ole samassa kilpailuasetelmassa muun Euroopan joukkueiden kanssa, vaikka pelaamme heidän kanssaan Mestarien liigaa. Meillä on 20 päivää vähemmän aikaa tehdä siirtoja.

Siinä, missä Spurs ei ole tehnyt hankintoja, on sen pelaajista muutamien kohdalla liikenteessä vahvoja siirtohuhuja poispäin. Ainakin Toby Aldeweireld ja Fernando Llorente esiintyvät näissä tiuhaan.

– En halua kommentoida yksittäisten pelaajien tilanteita. Kaikilla pelaajilla on sopimukset seuran kanssa, ja he ovat osa joukkuetta siihen saakka, että tilanne muuttuu.

Pochettino on neljänä Spurs-kautenaan johdattanut kolmesti joukkueen Valioliigan kärkitrioon, muttei ole tuonut seuralle minkäänasteista pokaalia.

Lähde: Sky Sports