Tottenham-manageri Mauricio Pochettino oli todella kiukkuinen mies tappiollisen Internazionale-ottelun jälkeen. Kiukku kohdistui tätä haastatelleisiin toimittajiin.

Valmentajalta kysyttiin, olisiko hän sittenkin tarvinnut kotiin jätettyjä Kieran Trippieriä ja Toby Alderweireldiä, jotka päätti jättää kokoonpanosta ”teknisistä syistä”.

– Watfordia ja Liverpoolia vastaan he olivat kentällä. On siinäkin kysymys. Helppo kysymys, helppo kohde. On helppoa puhua pelaajista, jotka eivät ole täällä.

Elinen tappio oli Spursille kolmas perättäinen – Pochettinon aikana seurassa ei olla vastaavaa aiemmin koettu. Argentiinalaisen hermot ovat siis syystäkin kovilla.

– Meidän pitäisi puhua jalkapallosta. Luulen, että te haluatte pakottaa minut sanomaan jotain, mikä ei ole niin mukavaa. Te epäkunnioitatte pelaajia, jotka osoittivat tänään parempia ominaisuuksia kuin vastustaja.

Pressitilaisuuden jatkuessa kävi yhä vaikeammaksi selvittää, johtuuko Pochettinon epäloogisuus kommenteissa tämän edelleen heikosta englanninkielen taidosta, vai jostakin muusta.

– Joskus te käyttäydytte kysellessänne niin, kun kysytte minulta kysymyksiänne, että uskotte minun voivan peluttaa vain 11 pelaajaa, että loput joukkueesta ovat täyttä roskaa, täyttä p*skaa. Anteeksi, mutta minä olen henkilö, joka kunnioittaa teitä paljon, ja pelaajia.

– Teidän täytyy kunnioittaa minun päätöksiäni, koska minä olen manageri. Osoitatte liikaa epäkunnioitusta kentällä nähtyjä pelaajia kohtaan, sekä niitä, joiden nimiä olette nyt maininneet.

– On tuskallista kuunnella, miten tapatte pelaajia, jotka tekevät parhaansa.

Lopulta 46-vuotias hieman rauhoittui, ja antoi oman näkemyksensä 2-1 -lukemiin päättyneestä ottelusta.

– Joukkueen esitys oli hyvä, ja tuloksen olisi pitänyt olla toisenlainen, luulen että kaikki ovat tästä samaa mieltä. Olimme parempia kuin Inter, mutta päästimme maalin 86. minuutilla, ja sen jälkeen kaikki muuttui. Mielestäni tämä oli koko kauden paras esityksemme, mutta hävisimme silti.

Lähde: Sky Sports