Mauricio Pochettino on viime päivinä pyörinyt siirtohuhuissa.

Pochettino on tehnyt Spursissa sen verran hyvää työtä monen vuoden ajan, että tiettävästi Real Madrid olisi kiinnostunut pestaamaan argentiinalaisen seuraavaksi päävalmentajakseen.

Real on ollut Zinédine Zidanen lähdön jälkeen kestokriisissä, eikä Santiago Solari istu erityisen tukevasti pallillaan. Lehdissä on spekuloitu, että Solari vetäisi kuluvan kauden loppuun, mutta että ensi kesänä Real pyrkisi nappaamaan Pochettinon.

Pochettino vastaili kysymyksiin asian tiimoilta. Hän ei lähtenyt erityisemmin peittelemään tilannetta.

Danielia [Levy, Tottenhamin puheenjohtaja] ei naurata. Hän on huolissaan, se on normaalia. Hänestä ei tietenkään ole hauskaa kuulla tällaisia puheita, Pochettino sanoi lehdistölle.

– Tarvitseeko minun vakuutella häntä? Ei. Jos jalkapallossa vakuuttelee jotain, todellisuudessa sitä ajattelee juuri päinvastaista. Ihan sama kuin seurajohto sanoo luottavansa valmentajaan ja seuraavan ottelun jälkeen annetaan potkut.

– Hän [Levy] on huolissaan, koska hän on mustasukkainen minun suhteeni. Se on normaalia.

Pochettino puhui myös Levyn ansioista seuran ja uuden stadinin suhteen.

[readmore from=Siirtouutiset]

– Hän on kärsinyt paljon. Hän on niin väsynyt työnteosta. Viime kuukausina hän ei ole juuri nukkunut, kun hän on yrittänyt saada stadionia valmiiksi.

– Kaikki ovat pettyneitä stadionin myöhästymiseen, mutta muuttopäivä lähestyy koko ajan. Kaikki kyllä sitten tajuavat, kuinka valtava projekti se on ollut ja kuinka hyvät puitteet meillä siellä on.

– Hän [Levy] ansaitsee fanien ja seuran kiitokset. Hän tekee niin paljon töitä – liian paljon – yrittääkseen jättää ikuisen perinnön.